Bojani malo fali za glavni žreb

Srbija će u glavnom žrebu Vimbldona u singlu imati petoro predstavnika – Novaka Đokovića, Viktora Troickog i Janka Tipsarevića, Jelenu Janković i Anu Ivanović.

Izvor: SO

Nedelja, 13.06.2010.

11:22

Default images

Vrlo je verovatno da će se u glavnom žrebu naći i Bojana Jovanovski, pošto je ona druga na listi rezervi iza Portugalke Mišel Laršer de Brito.

Jovanovskoj je potrebno da učešće otkažu dve bolje rangirane teniserke kako bi se našla u glavnom žrebu, a u suprotnom će morati da igra kvalifikacije, koje sigurno čekaju Anu Jovanović.

Kvalifikacije očekuju i Filipa Krajinovića, a vrlo je moguće da će se za mesto u žrebu boriti i Ilija Bozoljac i Boris Pašanski.

Određeni su i teniseri i teniserke koji su dobili ’specijalne pozivnice’ za učešće u glavnom žrebu. U konkurenciji muškaraca to su Teimuraz Gabašvili, koji je igrao u osmini finala Rolan Garosa, zatim Nikolas Kifer, Džejmi Bejker, Andrej Kuznjecov i Kei Nišikori.

Kod žena ’vajld-kard’ su dobile Kejti O’Brajan, Šanel Šepers, Alison Risk, Melani Saut, Lora Robson, Heder Votson i mlada Nopavan Lerčevakarn sa Tajlanda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: