Nova igra - Pogodi 11!

Vreme je da se igramo, neke igre znate, neke su nove, ovu do sada niste videli na B92...

Izvor: B92

Utorak, 08.06.2010.

17:31

Default images

Tridesetdva selektora sa stručnim štabovima imaju puno posla na Svetskom prvenstvu. Cilj je iznenaditi protivnika, smisliti neku kadrovsku ili taktičku 'igricu' i ostvariti uspeh.

Na vama je samo da ih pročitate, da pogodite kojih jedanaest igrača počinje svaku utakmicu, i put do pobede i nagrada je pred vama.

Dakle, vi znate da će za Srbiju protiv Gane početi Stojković - Rukavina, Vidić, Ivanović, Obradović - Kačar, Stanković, Krasić, Kuzmanović, Jovanović - Žigić i tako i napišete.

Antić u protokol upiše Stojković - Ivanović, Vidić, Subotić, Kolarov - Stanković, Kuzmanović - Jovanović, Milijaš, Krasić - Mrđa i krenete da računate...

Pogodio šestoricu, neki od njih su mi bili 'sigurice', pogodio osmoricu iz Gane, imam 14 poena, neki ušli, neki zamenjeni... uostalom, izvolite!

Pogodi 11 na Specijalu SP 2010.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: