Vaterpolisti počinju pripreme

Vaterpolo reprezentacija Srbije u ponedeljak počinje pripreme za burno leto koje je pred njima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.06.2010.

13:10

Default images

Do sredine septembra naš nacionalni tim igrače na završnom turniru Svetske lige, FINA Svetskom kupu i Evropskom prvenstvu.

Prvog dana pripreman selektoru Dejanu Udovičići javiće se 16 od 21 pozvanog igrača. Vanja Udovičić ima obaveze prema Pro Reku, Gojko Pjetlović prema Kataru, dok Andrija Prlainović, Nikola Rađen i Stefan Mitrović kasne jedan dan zbog boravka u Brazilu.

„Nadoknadiće to us redu kada ostali budu slobodni“, rekao je Udovičić.

Do početzka takmičarskih utakmica, naš nacionalni tim će posle rada na Tašu odigrati dva prijateljska meča sa Kanadom u gostima. Takođe, biće organizovani i zajednički treninzi sa reprezentacijom Crne Gore u Novom Sadu, kao i sa Hrvatskom u Rijeci.

„Sve smo isplanirali, idemo korak po korak i gledamo sebe. Svako je takmičenje bitno ali je jasno da su Niš (Svetska liga) i Oradea (Svetski kup) u funkciji priprema za Evropsko prvenstvo u Zagrebu“, kaže Udovičić.

Slektoru Srbije u ponedeljak bi na Tašu trebalo da se jave sledeći vaterpolisti: Soro, B. Mitrović, Gocić, Avramović, F. Filipović, Aleksić, L. Šaponjić, Nikić, D. Pjetlović, P. Filipović, Vapenski, Miličić, Vuksanović i Ubović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: