SL: Karte za derbi na dan utakmice

Karte za prvi meč polufinala Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde naći će se u prodaji na dan utakmice, u ponedeljak.

Izvor: JT

Subota, 05.06.2010.

19:40

Default images

Partizan je prednost izborio kao prvi na tabeli posle ligaškog dela takmičenja, u kojem su crveno-beli zauzeli četvrto mesto.

U drugom polufinalu sastaju se Hemofarm i kragujevački Radnički, drugoplasirana i trećeplasirana ekipa posle 14. odigranih kola.

Polufinala počinju u ponedeljak, revanši su na programu dva dana kasnije, a eventualne majstorice na programu su 11. juna.

Prodaja karata za polufinalni susret između Partizana i Crvene zvezde biće organizovana na blagajni severne tribine stadiona crno-belih na dan utakmice, u ponedeljak, od 10 časova, a trajaće do samog početka utakmice.

Cena ulaznica je 200 dinara za tribine i 400 dinara za parter.

Utakmica Partizan - Crvena zvezda na programu je u ponedeljak u 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: