UO KKCZ: Jasnić ne dolazi

Upravni odbor košarkaškog kluba Crvena zvezda održao je u četvrtak još jednu sednicu na kojoj je bilo reči o aktuelnoj situaciji u klubu.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.05.2010.

21:51

Default images

Upravni odbor zauzeo je jedinstven stav kada je reč o rešavanju problema finansijske konsolidacije kluba i stečajnog postupka.

U narednim danima biće održan niz sastanaka sa poveriocima sa ciljem da se pronađe zajednički način izlaska iz ovog problema.

Upravni odbor demantovao je informaciju da je Siniša Jasnić postavljen za novog direktora marketinga kluba i konstatovao da gospodinu Jasniću nikada nije nuđena funkcija ili radno mesto u klubu. Klub je otvoren za svaki vid saradnje i podrške koja bi rezultovala rešavanjem aktuelnih problema.

Upravni odbor ni na prošloj ni na ovoj sednici nije raspravljao o kadrovksim promenama i sva pažnja usmerena je na podršku prvom timu i treneru Trifunoviću koji u narednih 7 dana igra 3 odlučujuća meča za ulazak u plej-of Super lige.

S tim u vezi, upućen je poziv svim Zvezdašima da podrže tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: