Bozoljac prvi na šljaci R.Garosa

Ilija Bozoljac u utorak startuje u kvalifikacijama za drugi Gren slem sezone - Rolan Faros.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 17.05.2010.

22:46

Default images

U nedelju počinje drugi Gren slem sezone, Otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu, čuveni Rolan Garos, prvi Srbin koji će izaći na čuvenu parisku šljaku, u kvalifikacijama biće Ilija Bozoljac koga čekaju kvalifikacije.

Bozoljac koji je postavljen za 20.nosioca u kvalifikacijama igraće na startu protiv malo poznatog 24-godišnjeg Francuza Vensana Miloa, koji je trenutno 203. na ATP listi i nema značajnijih rezultata u karijeri.

Koliko težak posao očekuje tenisere u kvalifikacijama, govori i podatak da kroz kvalifkacije do glavnog žreba žele da prođu neka prilično poznata imena svetskog tenisa, koja iz više razloga (povrede, pad forme...) moraju da igraju i ovaj rang takmičenja pred gren slem. Tu su Akasuso, Gabašvili, Alberto Martin, iskusni Dominik Hrbati, Frederiko Žil iz Portugala koji je imao dobijeno finale Eštorila.

Ilija Bozoljac je trenutno 134.teniser na ATP listi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: