Stanojević: “Neće biti rasprodaje”

Dan posle proslave Partizanove treće uzastopne titule trener crno-belih Aleksandar Stanojević rekao je da neće biti rasprodaje igrača.

Izvor: JT

Ponedeljak, 17.05.2010.

22:03

Default images

Pred Partizanom su kvalifikacije za Ligu šampiona u kojima startuju od drugog kola, a pripreme za narednu sezonu već su počele.

Stanojević je u ponedeljak imao sastanak sa predsednikom kluba Draganom Đurićem sa kojim se dogovorio o načinu rada za naredne tri godine.

Partizan je isuviše ozbiljan klub da bi vršio rasprodaju. Odlasci će biti strogo planski, a onaj ko ode, dobiće adekvatnu zamenu. Dogovorili smo strategiju da u naredne tri godine stvorimo ekipu koja će ravnopravno igrati, kako u našoj ligi, tako i u Evropi. Rukovodstvo kluba nije mi nametnulo opterećenje jurnjave ciljeva po Evropi, po svaku cenu, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, već je prevashodni cilj da se napravi strategija za budućnost. Nešto slično kao što poslednjih godina čini naš košarkaški klub sa Duletom Vujoševićem”, istakao je Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: