Đuričić se nada odlasku na SP

Golman portugalske Leirije i jedini debitant na širem spisku Radomira Antića, Anđelko Đuričić, izjavio je da se nada da će se naći u sastavu za Mundijal u JA.

Izvor: B92

Petak, 14.05.2010.

17:26

Default images

"Poziv selektora pomalo me je iznenadio, bez obzira na dobre partije u portugalskom prvenstvu", istakao je Đuričić za Tanjug. Đuričić je naveo da je, bez obzira na konačnu odluku Antića, poziv u reprezentaciju za njega velika čast, kao i da će mu biti veliko zadovoljstvo da trenira sa fudbalerima poput Nemanje Vidića i Dejana Stankovića.

"Period koji ću provesti u reprezentaciji za mene će predstavljati novo iskustvo, koje će mi sigurno pomoći u daljem radu", ukazao je on.

Đuričić je bivši čuvar mreže Dinama iz Pančeva i Hajduka iz Kule, a standardni je golman novog portugalskog prvoligaša Leirije, koja je neočekivano zauzela deveto mesto u prvenstvu Portugalije. Sezonu je završio sa 34 primljena gola na 26 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: