Barselona – Olimpijakos (21.00)

Košarkaši Barselone i atinskog Olimpijakosa u nedelju s početkom od 21 čas će se boriti za titulu klupskog šampiona Evrope u dvorani „Bersi“ u Parizu.

Izvor: JT

Subota, 08.05.2010.

23:45

Default images

Ovogodišnji finalisti Evrolige su se prošle godine sastali u borbi za treće mesto, a tada je španski klub ubedljivo slavio. Šanse su za obe ekipe podjednake, ali je, ipak, uloga favorita dodeljena Barseloni, koja je na putu do finala slavila protiv moskovskog CSKA, dok je Olimpijakos pobedio Partizan.

Obe ekipe su do sada već po jednom bile šampioni Evrope, Barselona je na tron ’starog kontinenta’ poslednji put došla 2003. godine, dok su Atinjani to učinili šest godina ranije, a sve prikazano u dosadašnjem delu Evrolige garantuje veoma uzbudljiv meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: