Butorović: "Ne premiram Zvezdu"

Predsednik FK "Vojvodina" Ratko Butorović demantovao da će premirati Crvenu zvezdu u derbiju, jer mu izlazak u Evropu donosi samo titula crveno-belih.

Izvor: B92, Sport

Petak, 07.05.2010.

10:34

Default images

Nakon ubedljviog poraza u finalu kupa, i rizika koji se nije isplatio u vidu odmaranja većine igrača u Čačku prošle subote (Vojvodina nakon boda u Čačku više ne može do Evrope kroz domaće prvenstvo), po beogradskim fudbalskim kuloarima pojavila se priča po kojoj prvi čovek "Voše" želi dodatno da motiviše crveno-bele iz Beograda premiranjem pred derbi:

"To jednostavno nije istina i nema veze sa zdravim razumom. Gluposti, Vojvodina nikada to ne bi uradila. Mi želimo i naš stav je, da u tom derbiju pobedi bolji. Izlazak Vojvodine na evropsku scenu na takav način nas ne zadovoljava, jer to nije uspeh. Nas bi trebalo samo da interesuje mesto na tabeli, sve ostalo nema veze sa životom" rekao je Butorović za "Sport".

Podsetimo, ako Crvena zvezda bude šampion, u kvalifikacije za LE idu Partizan i Vojvodina, kao finalista nacionalnog kupa.

Ukoliko Partizan prvi stigne do cilja, on će u kvalifikacije za LŠ, Crvena zvezda kao osvajač kupa, i trećeplasirani tim iz domaćeg šampionata (u ovom trenutku za to mesto bore se Spartak i OFK Beograd) idu u kvalifikacije za LE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: