Batonu "Sloboda Froma"

Šampion Formule 1 Dženson Baton dobio je priznenje „Sloboda Froma“ u engleskom gradu u kojem je rođen pre 30 godina.

Izvor: NK

Utorak, 04.05.2010.

23:28

Default images

Osim toga, pešački most će takođe nositi ime vozača Meklaren Mercedesa. Baton je u utorak posetio svoje rodno mesto, škole koje je pohađao i profesore koji su mu predavali. „Ovo je zaista veliko priznanje za mene. Posetio sam sve škole koje sam pohađao u Fromu i to je zaista bilo neverovatno iskustvo. Ponovo sam se osetio kao dete“, rekao je Baton za BBC.

Britanac, koji brani titulu u šampionatu Formule 1, vodeći je u generalnom plasmanu, ima dve pobede u dosadašnje četiri trke.

„Bio je to prilično emotivan dan za mene jer sam video sve te ljude i nadam se da sam im pokazao da se ciljevi i snov i ostvaruju“, izjavio je Baton koga tokom vikenda očekuje trka za Veliku nagradu Španije na stazi „Katalunja“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: