Kad Novak i Viktor igraju fudbal...

Revijalni fudbalski meč između sportista i glumaca, organizovan u sklopu ATP turnira Serbia open, na terenu FK Dorćol, završena je pobedom profesionalaca 3:2.

Izvor: NK

Utorak, 04.05.2010.

23:10

Default images

Za ekipu Serbia open nastupali su Saša Ćurčić, Savo Milošević, Vladan Lukić, Ivan Tomić, Gordan Petrić, otac Grigorije, Dejan Bodiroga, Vlade Divac, Nikola Radmanović, Viktor Troicki, Novak Đoković, Nenad Zimonjić i generalni direktor Telekoma Srbije Branko Radujko. Glumce je predvodio Viktor Savić.

FoNet
Na poluvremenu je bilo nerešeno (1:1). Gol za sportiste je postigao Ivan Tomić na asistenciju Viktora Troickog. Izjednačio je glumac Petar Strugar posle nespretne intervencije predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Vlada Divca.
FoNet
Novak Đoković je najpre odgledao meč svog srednjeg brata Marka, pa je onda stigao i na fudbalski teren. Došao je u pratnji Nenada Zimonjića, koji nije planirao da igra fudbal, ali se u međuvremenu predomislio i obukao dres.
FoNet

Drugi gol za sportiste postigao je Savo Milošević. Najpre je načinjen penal nad ocem Grigorijem, koji je izveo Viktor Troicki. Teniser je šutirao pravo u golmana, odbijenu loptu u mrežu je poslao bivši fudbaler Partizana. Strelac trećeg pogotka bio je najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: