Janko odustao, Gaske odličan

Srpski teniser Janko Tipsarević u utorak se povukao sa domaćeg turnira "Srbija open" zbog bolesti. Umesto njega u glavnom žrebu naći će se Piter Polanski.

Izvor: AY

Utorak, 04.05.2010.

14:24

Default images

Kanađanin Polanski bio je najbolje rangiran od poraženih u kvalifikacijama. Sa druge strane Rišar Gaske, 86. teniser sveta, pokazao je da se vraća u formu, pošto je u prvom meču dana na centralnom terenu deklasirao 59. tenisera sveta Olivijea Rohusa 6:0, 6:1, u meču koji je trajao svega 54. minuta.

Dvadesettrogodišnji Francuz koji je u karijeri osvojio pet ATP titula, ni jednog trenutka nije dopustio svom rivalu da se razigra i eventualno načini preokret.

Gaske će u drugom kolu Serbia Open-a igrati protiv boljeg iz okršaja između osmog nosioca, Andreasa Sepija i Leonarda Majera.

Još jedan Francuz plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Srbije u pojedinačnoj konkurenciji. Joselin Uana takođe je bio ubedljiv. Rezultatom 6:3, 6:1 savladao je Italijana Flavija Ćipolu (kvalifikant) posle 70 minuta igre.

U 14h časova na teren će izaći domaći teniser Filip Krajinović (vajld karta), koji će odmeriti snage sa Rusom Evgenijem Donskojom, koji je do glavnog žreba stigao nakon dve sjajne pobede u kvalifikacionom delu turnira.

Nakon tog meča, Srbin Marko Đoković (vajld karta) će po drugi put u karijeri pokušati da se domogne drugog kola protiv kvalifikanta iz Italije, Alesia Di Maura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: