Arsenal ugrozio treće mesto

Fudbaleri Blekburna pobedili su posle preokreta Arsenal 2:1 (1:1) u poslednjem meču 37. kola engleske Premijer lige.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ponedeljak, 03.05.2010.

20:14

Default images

’Tobdžije’ su povele preko Robina Van Persija u 14. minut kada je iskoristio centaršut Sanje, ali je dva minuta pre kraja poluvremena Dejvid Dan izjednačio. Arsenal je u nastavku kontrolisao igru, a domaći igrači su stvarali šanse i iskoristili jednu preko defanzivca Kristofera Sambe koji je u 68. minutu savladao Fabijanskog. Arsenal kolo pre kraja ima pet bodova više od Totenhema koji igra još dva meča.

Prvi Spursi već igraju u sredu kada gostuju Mančester sitiju. Ukoliko pobede obezbediće četvrto mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a ako u poslednjem kolu dobiju Barnli takođe u gostima i Arsenal izgubi na svom terenu od Fulama, plasiraće se direktno u najjače evropsko klupsko takmičenje.

Pobeda Blekburna bio je peti meč u poslednjioh šest kola na kojem Arsenal nije pobedio, a treći porazu poslednje četiri utakmice.

Ranije u ponedeljak odigran je pretposlednji meč u kojem su Vigan i Hal Sti igrali bez pobednika, 2:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: