Mališani iz Republike Srpske na SO

Telekom Srbija, Telekom Republike Srpske i Femili Sport organizovali su jednodnevnu posetu ATP turniru "Srbija Open" za decu iz Republike Srpske.

Izvor: LB

Ponedeljak, 03.05.2010.

20:07

Default images

Želja organizatora je bila da se deci iz Republike Srpske omogući da budu deo te značajne teniske manifestacije u Beogradu. Na štandu Telekoma Srbije 250 mališana, od kojih su većina polaznici teniskih škola, imalo je priliku da upozna najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i da u druženju sa njim dobije korisne savete za buduću karijeru.

"Želeli smo da ovim mališanima omogućimo da budu deo jedne svetske teniske manifestacije, kako bismo ih motivisali da vredno treniraju i da jednog dana upravo oni budu nosioci na ATP i WTA listama. Nadamo se da su zadovoljni druženjem sa svojim idolom Novakom Đokovićem. Telekom Srbija podržava mlade verujući da je to nešto na čemu treba raditi i kroz ovakve aktivnosti dodatno dati podstrek njihovim prvim teniskim koracima", izjavila je direktor PR sektora Telekoma Srbije Milica Amidžić.

Pored toga, 16 mališana odmerilo je i svoje teniske veštine, a pobednik je osvojio i mobilni telefon poklon kompanije Telekom Srbija.

Ovom prilikom, mališani su odgledali i prvi meč na "Srbija Openu" između Igora Andrejeva iz Rusije i Slovenca Blaža Kavčiča.

"Partnerstvo sa organizatorima turnira, Femili Sportom, ne samo da na globalnom nivou promoviše Srbiju kao zemlju gde se igra vrhunski tenis, već doprinosi i daljem razvoju tog sporta u Srbiji. Nastojaćemo da i ubuduće svojim aktivnostima podržavamo sportske manifestacije, kako bismo promovisali bavljenje sportom i Srbiju kao zemlju vrhunskih sportista", saopštila je kompanija Telekom Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: