Rim: JJ prvo sa Matek Sands

Jelna Janković igra na startu turnira u Rimu protiv Amerikanke Britani Matek Sands.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.05.2010.

15:34

Default images

U drugom kolu turnira premijer serije u Rimu, najbolja srpska teniserka Jelena Janković igraće protiv Amerikanke Betani Matek Send, koja je danas u prvom kolu priredila iznenadjenje savladavši sunarodnicu Melani Odin rezultatom 6:1, 6:3.

Matek Send je trenutno 128. teniserka sveta i u glavni žreb je ušla kroz kvalifikacije, ali je u duelu protiv 31. sa WTA liste Odin prikazala izvanrednu igru.

S obzirom na rejting, Janković bi kao sedma igračica sveta trebalo da bude izraziti favorit u duelu protiv Matek Send, ali tradicija to ne potvrdjuje, jer je Amerikanda dobila oba dosadašnja medjusobna susreta.

Njih dve su se prvi put sastale pre sedam godina u Oster Beju, a potom i 2005. u Sinsinatiju i oba meča je dobila Amerikanka rezultatom 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: