Perasović: "Cibona će se žaliti"

Trener Cibone Velimir Perasović najavio je da će se Cibona žaliti na pogodak Dušana Kecmana 0.6 sekundi pre kraja kojim je Partizan trijumfovao.

Izvor: B92

Nedelja, 25.04.2010.

22:28

Default images

“Cibona će uložiti žalbu zbog materijalne povrede pravila na samom završetku utakmice. Imamo pravo na to. Nije se moglo da se nastavi sa igrom, u terenu su bili i naši igrači s klupe i publika i trebalo je zaustaviti igru, u najgorem slučaju da nam se dodeli tehnička greška zbog toga, pa da protivnik ima dva bacanja i loptu sa strane”, rekao je Perasović.

Perasović je svestan da će žalba najverovatnije biti uzaludna.

"Verovatno od toga nećemo ništa da dobijemo, ali makar moramo da istaknemo da na kraju nije sve bilo regularno ", rekao je Perasović.

U najboljem slučaju po Cibonu, zagrebačka ekipa bi dobila priliku da ponovo igra, dok će u mnogo realnijem, morati da plati 500 evra koliko košta žalba u NLB ligi.

Ipak, Perasović je rekao da Partizan nije nezasluženo došao do titule.

"Vraćali smo se iz ponora nekoliko puta i hvala publici što nam je davala podršku kroz celu utakmicu. Partizan je potpuno zasluženo pobedio, oni su jedna od najjačih ekipa u Evropi. Tražili smo situacije koji oni loše brane, a njihov koncepcijski rizik je da se zatvori reket i da se ostavi više prostora šuterima”, smatra Perasović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

225 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: