JJ: "Nije realno da pobeđujem"

Teniserka Srbije Jelena Janković izjavila je da nije bilo realno da se od nje očekuje da pobeđuje u Fed kupu, s obzirom da nije trenirala zbog povrede.

Izvor: B92

Nedelja, 25.04.2010.

17:46

Default images

Jankovićeva je izgubila od Danijele Hantuhove sa 0:2, čime je Slovačka povela sa 2:1, u meču plej-ofa za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa. "Realno nisam mogla da očekujem nešto specijalno, jer nisam trenirala. Mislim da sam dala i više od svog maksimuma u ovom trenutku."

"Držala sam se sve vreme, ali bilo je frustrirajuće što sam dosta grešaka pravila", rekla je Jankovićeva.

Prema njenim rečima, ne bi pravila greške da je bila u punom treningu i ne bi poklanjala poene protivnici.

"Nisam igrala u kontinuitetu, pogotovo u ključnim momentima i to me je koštalo meča. Pored toga, ona je imala više sreće i bile su čudne sudijske odluke, naročito jer smo igrale na našem terenu", rekla je Jankovićeva.

Ona je dodala da je publika "bila fenomenalna", a da se takvo suđenje u korist protivnica ne dogadja prvi put u Beogradu.

"Nije lepo da pričam o ponašanju Danijele Hantuhove. Ne opterećujem se time. Svako želi da pobedi svoj meč. Nije lako biti na onom terenu", rekla je Jankovićeva.

Teniserka Srbije objasnila je da joj nije bilo lako da igra bez svog najboljeg udarca, a zbog povrede zgloba leve ruke.

"Bekend je meni najbolji udarac, možda jedan od najboljih na svetu, ali to kako sada igram nema veze sa tim. Bilo mi je teško. Igrala sam koliko sam mogla. Nije logično očekivati nešto specijalno. Ne znam ni ko bi izašao na teren u ovakvim uslovima", rekla je Jankovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: