Poslednje pripreme za Srbija Open

Drugi ATP turnir Srbija Open, koji će od 1. do 9. maja biti održan u Beogradu, biće bolje organizovan bolje od prošlogodišnjeg, reči su Gorana Đokovića.

Izvor: AY

Sreda, 21.04.2010.

16:07

Default images

Đoković je istakao da će turnir biti prenošen u više od 100 zemalja i precizirao da će kapacitet centralnog terena biti proširen sa 8.500 na 9.500 mesta. ”Ovo je iskorak u pravcu podizanja nivoa organizacije turnira ka jednom od naših glavnih uzora - Gren slem turniru Rolan Garos”, rekao je Đoković tokom obilaska radova na terenima SRC “Milan Gale Muškatirović”.

Direktor Srbija Opena je napomenuo da se u narednih pet godina planira značajno poboljšanje turnira, kako u organizacionom tako i u takmičarskom pogledu.
Fonet

Naš glavni cilj je da u roku od pet godina postanemo turnir serije 500, a zatim i 1000” , rekao je Đoković i dodao da je turnir u Beogradu na dobrom putu da postane glavno regionalno tenisko takmičenje.

Ovo što imamo u Beogradu nemaju ni Bugarska, ni Grčka”, napomenuo je Đoković.

Đoković je, takođe, istakao da će kapije turnira biti otvorene za sve ljubitelje tenisa u dane održavanja turnira.

Ulaz će biti slobodan za mečeve na oba terena, osim na centralnom”, precizirao je Đoković.

Među takmičarima koji su najavili dolazak u Beograd je i Britanac Džejmi Marej koji će se takmičiti u dubl konkurenciji.

Fonet

Drugi reket Srbije Viktor Troicki ocenio je izuzetno jakom listu učesnika predstojećeg turnira.

Turnir je sve bolji, a o njegovom kvalitetu najbolje govori lista prijavljenih igrača”, istakao je Troicki i pozvao beogradsku publiku da u što većem broju dođe na turnir, kako bi bodrila naše igrače.

Janko Tipsarević, koji poziciju na ATP listi deli sa Troickim, je takođe zadovoljan uslovima treninga na Dorćolu.

Povrede koje su me pratile sada su prošlost i potpuno sam fokusiran na sezonu na šljaci. Pokušaću da pred našom publikom ponovo pružim najbolje partije”, poručio je Tipsarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: