Vojvodina domaćin u finalu Lav kupa

Fudbaleri Vojvodine biće domaćini u finalu Lav kupa Srbije protiv Crvene zvezde, koje se igra na stadionu Partizana 5. maja, odlučeno je žrebom.

Izvor: NK

Sreda, 21.04.2010.

14:52

Default images

Predstavnici dveju ekipa i Fudbalskog saveza Srbije održali su u sredu tehnički sastanak na kome su analizirani takmičarski, tehničko-bezbednosti faktori i celokupna organizacija predstojećeg meča između Vojvodine i Crvene zvezde.

Prema propozicijama takmičenja Kupa u finalnoj utakmici, ukoliko posle 90 minuta, rezultat bude nerešen, igraće se produžeci od dva puta po 15 minuta. Ukoliko se i tada ne dobije pobednik, izvodiće se penali.

Pobednik kupa osvojiće, osim pobedničkog pehara, i novčanu nagradu od 81.000 evra.

Klubovi učesnici finala i Fudbalski savez Srbije će narednih dana pozvati sve navijače na fer i sportsko navijanje u duhu zakonskih mera i principa humanosti. Klubovi i Savez su uputili molbu Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) da dodatnim angažovanjem omogući da finale prođe u sportskom duhu, bez problema i nasilja.

Na sastanku je dogovoreno da se orgaizuje zajednička konferencija na novinare dan pre finalne utakmice. Cene ulaznica za predstojeće finale Vojvodina-Crvena zvezda, kako je saopšteno, biće popularne, kako bi se privukao veći broj publike.

Ukoliko u finalu trijumfuje Vojvodina to će biti njen prvi trofej u kupu. Zvezda je do sada 21 put osvajala nacionalni kup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: