Fejsa pauzira do devet meseci?

Ljubomir Fejsa povredio je prednje ukrštene ligamente kolena pa će morati na operaciju koja će ga odvojiti od terena od četiri do čak devet meseci.

Izvor: AK

Utorak, 13.04.2010.

22:41

Default images

"Igrači su se od ovakvih povreda oporavljali i za četiri meseca, tako da ne bih hteo da dajem bilo kakve prognoze, pogotovo ne pre artroskopije, koja će nas usmeriti na dalje postupke. Nažalost, pregled jeste pokazao da je Ljubi oslabila prednja veza ligamenata, što je jedan od scenarija koji nismo priželjkivali", potvrdio je za 'Novosti' doktor Sead Malićević.

U najboljem slučaju Fejsa će biti spreman za sledeću sezonu.

"Za sredu smo zakazali artroskopiju i posle toga, kada vidimo šta je nađeno pregledom, znaćemo koji su nam dalji koraci", rekao je Malićević.

Klinika na kojoj je Ljubomir Fejsa primljen i gde će biti obavljena artroskopija, a možda i operacija posle toga, najbolja je za te vrste povreda u svetu.

"Ovde su slične povrede lečili Balak, Del Pjero, Roben, što znači da smo se Partizan i mi pobrinuli da Fejsa ima najbolje uslove za oporavak", rekao je menadžer igrača Nikola Damjanac.

Tužan kraj sezone za mladog reprezentativca i jednog od najperspektivnijih srpskih igrača. Fejsa se povredio na prijateljskom meču Srbije i Japana pre sedam dana na kojem su nastupili samo igrači iz Jelen Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: