Isinbajeva na privremenom odmoru

Svetska rekorderka u skoku s motkom Jelena Isinbajeva objavila je da pravi pauzu od takmičenja na neodređeno vreme.

Izvor: SO

Subota, 10.04.2010.

17:48

Default images

„Razmišljala sam o tome vrlo pažljivo prethodne tri sedmice i došla sam do zaključka da mi je pauza od takmičenja apsolutno neophodna“, navela je u saopštenju 27-godišnja Ruskinja, dvostruka olimpijska šampionka i vlasnica tri zlatne medalje na svetskim prvenstvima na otvorenom.

„Posle više od osam godina napornog treninga i takmičenja na najvišem nivou svake godine, moram malo da odmorim kako bi mi se telo oporavilo na pravi način. Namera mi je da nastavim sa treningom i održavam formu, a u ovom trenutku ne mogu da kažem kada ću se tačno vratiti atletici. Nisam potpuno isključila mogućnost takimčenja na leto ili na EP u Barseloni“, dodaje Isinbajeva.

Poslednji put Ruskinja je oborila svetski rekord na mitingu u Cirihu krajem avgusta prošle godine. Isinbajeva je tada preskočila 5,06m.



„Ništa se nije promenilo u pogledu mojih dugoročnih planova, koji uključuju svetska prvenstva 2011. i 2013. godine, kao i Olimpijske igre u Londonu“, zaključila je Isinbajeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: