Antić: "Prilika za afirmaciju"

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da će prijateljska utakmica sa Japanom biti još jedna šansa za afirmaciju našeg tima.

Izvor: B92

Utorak, 06.04.2010.

16:42

Default images

"Ta utakmica ima veliki značaj za nas, jer predstavlja šansu da se još jednom afirmišemo i pokažemo u dobrom svetlu", rekao je Antić na konferenciji za medije na stadionu "Nagai". Reprezentaciju Srbije sastavljenu od igrača iz Jelen Superlige Srbije predvodiće sa klupe trener Javora, Radovan Ćurčić.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da će prijateljska utakmica sa Japanom biti još jedna šansa za afirmaciju našeg tima.

"Ta utakmica ima veliki značaj za nas, jer predstavlja šansu da se još jednom afirmišemo i pokažemo u dobrom svetlu", rekao je Antić na konferenciji za medije na stadionu "Nagai".

Antić je dodao da je "impresioniran" gostoprimstvom domaćina.

"Prvi put sam u Japanu i impresioniran sam viđenim. Hvala vam na gostoprimstvu" dodao je selektor.

U Japanu će, kako je ranije odlučeno i podržano od strane selektora Antića, nacionalni tim sa klupe predvoditi Radovan Ćurčić, zvanično najperspektivniji srpski trener koji je laskavo priznanje dobio za rad u 2008. godini.

Strateg Javora zahvalio je na ukazanoj šansi da u Japanu predvodi ekipu Srbije.

Utakmica Japan - Srbija počinje u 12,30 časova po našem vremenu, a sudiće trojka iz Južne Koreje Čoi Mjung Džong, Li Jung Min i Jang Bjong Eun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: