Kadu: "Nisam ja Anri"

Fudbaler Crvene zvezde Brazilac Kadu i dalje tvrdi da nije bio Tjeri Anri protiv Smedereva i da je igrao ramenom a ne rukom.

Izvor: NK

Subota, 27.03.2010.

13:08

Default images

Smederevo je prvi gol primilo iz penala dosuđenog u 31. minutu kada je Slavko Lukić oborio fudbalera Zvezde Kadua. Ostalo je, ipak, sporno da li je Brazilac loptu primio rukom. Kadu je takođe rekao da igra lidera Jelen Superlige nije napredovala, otkrivajući glavni razlog.

„Ova postava nije uigrana i nije mogla bolje da odigra. Jesmo mi u istom klubu sedam meseci, treniramo zajedno, ali smo u ovoj postavi odradili samo dva treninga. Niti ja znam sve navike, kretanja saigrača, niti oni znaju sve moje ideje. Zato je bilo dosta loših pasova, besciljnih dodavanja“, kaže Kadu.



Zvezdi je sada potrebno vreme da dođe do igre, smatra Brazilac i tvrdi da navijači moraju da budu strpljivi.

„Važni su bodovi, ne osvajaju titule najbolji, već najuspešniji. Niko nas sutra neće pitati kako smo igrali, ako osvojimo trofeje. Ne kažem da igra nije bitna. Naprotiv, ja sam vezni igrač i osećam se loše kad ne igramo dobro. Ali isto tako znam da stalne promene postave i načina igre ne donose dobro. Moramo da imamo kontinuitet pa ćemo doći i do igre. Kako vreme bude odmicalo igraćemo sve bolje i pobeđivaćemo lakše. Siguran sam u to. Videćete već protiv Vojvodine“, rekao je fudbaler Crvene zvezde.

Oseća i on da mu novi trener Ratko Dostanić više veruje nego Vladimir Petrović, ali mu je promenio i poziciju.

„Petrović je dobar trener, ali je od mene tražio da igram defanzivnije. Dostanić mi je dao više slobode, ali i odgovornosti, približio me golu i nadam se da će se to isplatiti Crvenoj zvezdi. Ne smemo da razmišljamo o „lepoti igre“, već samo kako da pobedimo Vojvodinu, pa OFK Beograd. I tako redom do titule“, izjavio je Kadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: