Mehmet Okur igra na SP u Turskoj

Centar Juta Džeza Mehmet Okur (30) najverovatnije će igrati za reprezentaciju Turske na Svetskom prvenstvu u toj zemlji ove godine.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2010.

18:22

Default images

Mediji u Turskoj navode da su zvaničnik Turske košarkaške federacije Aron Erdenaj i tim-menadžer Barbaros Aka razgovarali sa Okurom u utorak uveče. „Iskreno, nemam više 18 godina, ali rekao sam im da želim da igram i da dam svoj maksimum, tako da najverovatnije dolazim“, izjavio je Okur.

Turski centar ima 30 godina, muče ga povrede i duga NBA sezona, pa se nada da će biti pošteđen nekih napora na pripremama.

„Veoma je teško trčati napolju, penjati se po planinama, skakati i slično jer ovde u NBA igramo 100 utakmica (uključujući i predsezonu). Rekao sam da ću raditi te stvari, ali moraju da mi veruju ako žele da pružim 100% mogućnosti. Razgovor je prilično dobro prošao“, dodao je Okur.

Svetsko prvenstvo u Turskoj počinje 28. avgusta i traje do 12. septembra, a ućešće za domaći tim već su potrvdili Hido Turkolu i Ersan Iljasova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: