Geršon: "Igrači mi kažu - biće 3:1"

Trener košarkaša Makabija Pini Geršon rekao je da ne veruje da će Partizan ponoviti odličan šut iz prvog meča dva tima u četvrtfinalu Evrolige.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2010.

13:56

Default images

Partizan je poveo 1:0 u seriji protiv Makabija posle neverovatno preokreta u drugom poluvremenu:

"Rizikovali smo više nego obično sa udvajanjem Marića, ali smo bili svesni koliko rizikujemo i nismo potcenili šuterske sposobnosti „crno-belih“. Ipak, ne verujem da mogu da pogode 75 odsto šuteva. Iskoristili su to što smo se fokusirali na Marića kako bismo sprečili ofanzivni skok, kao i činjenicu da je bilo 20 poena razlike i da nisu imali šta da izgube“, rekao je Geršon.

Iskusni trener otkrio je i o čemu se još pričalo u svlačionici: "Serija još traje. Igračima sam u svlačionici rekao da su pred nama još četiri utakmice u seriji, a oni su mi odgovorili da će se igrati još samo tri“, izjavio je trener Izraelaca.

Druga utakmica četvrtfinalne serije između Partizana i Makabija igra se u četvrtak od 20 časova u Tel Avivu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

156 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: