Flamengo želi Ronaldinja

Brazilski fudbalski klub Flamengo želi da dovede Ronaldinja, kome ugovor sa italijanskim Milanom ističe na kraju sledeće sezone, piše Gazeta delo Sport.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 25.03.2010.

11:19

Default images

Ronaldinjo je nedavno izrazio želju da ostane u Milanu, ali je kazao i da bi voleo karijeru da završi u domovini.

Kako navodi italijanski list, Ronaldinjov menadžer i brat Roberto de Asis dva puta se sastao se čelnicima Flamenga.

Gazeta navodi i da od eventualnog transfera neće biti ništa ukoliko Ronaldinjo bude pozvan da igra za Brazil na Svetskom prvenstvu, jer će mu tada skočiti cena i Flamengo neće moći da je plati.

Ukoliko bi prešao u Flamengo, Ronaldinjo bi ponovo zaigrao sa kolegom iz nacionalnog tima Adrijanom, koji je svojvremeno igrao za milanski Inter.

Ronaldinjo je u Milan došao u leto 2007. godine iz Barselone, a za "roso-nere" do sada je odigrao 62 utakmice i postigao 22 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: