"Ples po ivici" Alena Ajversona

Nekadašnja zvezda NBA lige i košarkaš Filadelfije Alen Ajverson ima ozbiljnih problema sa alkoholom i kockarskim dugovima.

Izvor: B92

Utorak, 09.03.2010.

16:46

Default images

Ajversonu se zbog ovih problema već raspao brak,a prete mu i veći problemi, po završetku karijere, navode brojni američki mediji, pozivajući se na više izvora bliskih NBA ligi, igraču, i ekipi Filadelfije.

Kolumnista “Filadelfija Inkvajerera” Stiven Smit, koji prati Ajversona još od prvih dana, i njegovog dolaska u Sikserse, navodi da su problemi Alena Ajversona toliko veliki, da mu fizički ugrožavaju zdravlje (alkohol), ali i ugodan život nakon bogate NBA karijere (kockarski dugovi).

Prema više izvora u NBA ligi, Ajversonu je zabranjen pristup u kockarnice u Detroitu i Atlantik Sitiju, što dovoljno govori o razmerama ovog problema.

Da je i problem sa alkoholom izuzetno težak, govori činjenica da je njegova supruga zatražila razvod i starateljstvo nad njihovo petoro dece, ali i da su mnogi u organizaciji NBA zabrinuti za život ovog košarkaša, jer su problem sa alkoholom preveliki…

Ajverson je na svojoj “Twitter” stranici potvrdio da prolazi kroz teška vremena:

Znate da moj život nije savršen, prolazim kroz teška vremena, kao što ih svako ima s vremena na vreme. Međutim, stojim uspravan i boriću se”, napisao je Ajverson.

Mnogi smatraju da je jedini čovek koji može da pomogne Ajversonu u ovom trenutku, njegov nekadašnji trener na "Džordžtaun" Univerzitetu, legendarni Džon Tompson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: