Hasanefendić u Gumersbahu do 2012.

Sead Hasanefendić produžio je ugovor sa nemačkim Gumersbahom do juna 2012. godine.

Izvor: B92

Nedelja, 07.03.2010.

15:10

Default images

Sada već bivši selektor reprezentacije Srbije došao je na klupu jednog od najtrofejnijih rukometnih klubova, drugi put leta 2008. (prvi put od 2002. do 2004. godine). Prve godine je osvojio Kup EHF, plasirao se na završni turnir kupa, a u Bundesligi zauzeo deveto mesto.

“Za mene je Gumersbah jedan poseban klub. Ovde sam se uvek lepo osećao. Ovo je klub velike tradicije i istorije, od kada je nastao, uvek je predstavljao nešto posebno. Pokazali smo da se i bez mnogo novca mogu napraviti uspesi. Kada radite puno, rezultati dođu. Pokazali smo motivaciju, atmosferu i zajedništvo na treninzima i utakmicama. Takve stvari su bile osnova da kao trener ostanem u klubu“, izjavio je po produženju ugovora Hasanefendić.

Gumarsbah je, u poslednjih mesec dana, dva puta iznenadio rukometnu javnost, najpre pobedom nad Kilom u kupu, a potom i trijumfom nad HSV Hamburgom u Bundesligi.

Hasanefendić je vodio reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Austriji. Naš nacionalni tim je doživeo debakl završivši takmičenje na 13. mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: