Povređeni košarkaši KK Novi Sad

Sedam igrača i trener Košarkaškog kluba "Novi Sad" povređeni su u noći između subote i nedelje u saobraćajnom udesu na autoputu Beograd-Niš kod Lapova.

Izvor: B92

Nedelja, 07.03.2010.

12:28

Default images

Nesreća se dogodila 45 minuta posle ponoći, kada je kombi vozilo u kom su se nalazili košarkaši i koje se kretalo ka Beogradu naletelo na teretno vozilo. Direktor Urgentnog centra Kragujevca, u kom su zbrinuti svi povređeni, kaže za B92 da su među povređenima dve osobe u teškom zdravstvenom stanju, dok se kod ostalih uglavnom radi o lakšim telesnim povredama.

"U Urgentni centar Kliničkog centra u Kragujevcu primljeno je 8 pacijenata iz saobraćajne nezgode na autoputu kod Markovca. Od tih šest pacijenata, dva pacijenta imaju teške telesne povrede, vodeće povrede su neurotraume i kod jednog i kod drugog pacijenta. Jedan od njih je u toku noći podvrgnut hitnom neurohirurškom operativnom zahvatu, obadvojica su i dalje u teškom stanju na mehaničkoj ventilaciji, stabilnih vitalnih parametara za sada", rekao je direktor Urgentnog centra u Kragujevcu, dr Vlada Nedeljković.

Istaga o tom događaju je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: