Novi sukob Viškovića i Đokovića

Sportski komentator Nebojša Višković izjavio je agenciji Beta da je Teniski savez Srbije raskinuo ugovor o njihovoj saradnji na predstojećem Dejvis kup meču.

Izvor: B92

Utorak, 02.03.2010.

16:05

Default images

Višković je navodno trebalo da bude spiker na susretu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i SAD, ali je dogovor o saradnji prekinut na zahtev familije Novaka Đokovića. Teniski savez Srbije demantovao je u svom saopstenju ove tvrdnje, ističući da je u pregovorima sa Family Sport-om, odlučeno da zvanični spiker bude Aleksandar Stojanović.

Višković je prethodno agenciji Beta izjavio da "na intervenciju porodice Đoković neće moći da radi na meču Srbije i SAD".

"Lično me to uopšte ne pogađa, pošto mi to nije životna želja, niti mi egzistencija zavisi od toga. Zabolelo mi je što neki moćnici ponovo demonstriraju silu i to prolazi. To mi najviše smeta, što se to dešava u mojoj zemlji", kazao je Višković.

On je negirao da želi bilo šta loše najboljem srpskom teniseru, već da o njemu ima izuzetno pozitivno mišljenje.

"Iako familija Đoković sve radi da se ja nekako prevrnem i počnem zaista da mrzim Novaka to se nikada neće desiti. Novaka Đokovića znam od kada je imao 12 godina i uvek sam o njemu pričao u superlativima", naglasio je Višković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

176 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: