VL: "Đuriću, a Jagodina u Humskoj?"

Vladan Lukić oštro replicirao svom kolegi Draganu Đuriću, nakon izjave da " su mnogi oštećeni protiv Crvene zvezde"

Izvor: B92, zvanièni sajt

Utorak, 02.03.2010.

14:40

Default images

Očekivano, izjava Dragana Đurića, predsednika FK Partizan u dnevniku “Blic” u kome je izjavio da “sudije rade za Zvezdu“, izazvala je oštru i brzu repliku predsednika Crvene zvezde. On je naglasio “da mu je posebno sumnjivo da je prvi čovek Partizana kolegama iz drugih klubova pričao o Crvenoj zvezdi”:

Lukić je u izjavi za zvanični sajt kluba rekao:

Meni je mnogo zanimljivije kako to Dragan Đurić javno priznaje kako je o utakmicama koje igra Crvena zvezda razgovarao sa ljudima iz fudbalskih klubova Jagodina, Rad, OFK Beograd i BSK. Ovo priznanje će verovatno otkriti ono o čemu se u čaršiji „šuška“ – kako Partizan pre svake utakmice tajno premira Zvezdine protivnike i više se bavi Zvezdinim utakmicama nego svojim. Posle ovoga, ne bi me začudilo da to rade i sa sudijama. Ima se, može se. Na sreću, Đurića, Zvezda je pobedila te njegove pulene koji mu se žale posle utakmica sa nama, pa je bar na tim premijama uštedeo pare.

Lukić je dodao: “Kao predsednik Crvene zvezde i bivši fudbaler sve primedbe i sva zapažanja o fudbalu svog kolege iz Partizana Dragana Đurića sa pažnjom čitam. Đurić je proslavljeni fudbaler, koji je odigrao stotine utakmica za Partizan i reprezentaciju i kao takav se sigurno razume u fudbal. Toliko o Đuriću i njegovom zapažanju „da sudije rade za Zvezdu“. Kada se ima tri puta skuplji tim, a zaostaje se na tabeli svako opravdanje je dobrodošlo

Prema rečima prvog čoveka Crvene zvezde, izjava predsednika Partizana je samo potvrda onoga što je najavljivao u svom obraćanju navijačima pred početak prolećnog dela sezone:

Đurićeva izjava samo potvrđuje ono o čemu sam pričao dva dana pre početka prvenstva – da su se cele zime ozbiljno organizovali i pripremali kako da sruše Zvezdu ovog proleća, a da je prvi deo njihovog plana – omalovažavanje svakog uspeha kako bi se Zvezda prvo medijski satanizovala

U novom obraćanju javnosti, Lukić je i ozbiljno optužio velikog rivala:

Kada Đurić već druge lažno optužuje trebalo bi da se seti jednog svog marifetluka o kome pričaju „vrapci na grani“. Kako je to Partizan prošlog proleća u trenutku kada je već obezbedio titulu lagano na svom stadionu izgubio od Jagodine i tako ovom timu omogućio da ostane u Superligi? I da li je tačno da nijedna kladionica u zemlji nije primala uplate na tu utakmicu?

Moja poruka Đuriću je jasna – ne uzimaj više Zvezdu u usta, ne traži objašnjenje za svoje neuspehe u nama i ne troši više pare na zvezdine protivnike – izjavio je predsednik Crvene zvezde, Vladan Lukić za zvanični sajt kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

162 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: