DK: Blejk ipak nastupa za SAD?

Dejvis Kup reprezentacija SAD bi ipak mogla da bude pojačana za Džejmsa Blejka u meču Dejvis kupa sa Srbijom, pišu „Novosti“.

Izvor: B92

Nedelja, 21.02.2010.

12:38

Default images

Selektor SAD Patrik Mekinro je objavio spisak za me prvog kola svetske grupe Dejvis Kupa na kome su se našli Džon Izner i Sem Kveri, ali je Karlos Fleming, menadžer IMG kompanije koja zastupa Džejmsa Blejka, izjavio za „Novosti“ da još uvek postoji mogućnost da njegov klijent promeni odluku i da se priključi saigračima za susret u martu.

"Nisam skroz siguran da li će Džejms ostati pri odluci da propusti meč u Beogradu. Mogućnost promene, svakako, postoji, ali u ovom trenutku ne mogu ništa da potvrdim, niti da demantujem“, rekao je Fleming.

Pre par meseci braća Brajan, koja će nastupati u dublu, su takođe izjavili da će u Beogradu računati na Blejka ili Rodika.

Za meč u Beogradu i te kako se uzdamo u Endija (Rodika), koji je bio prvi igrač sveta i koji ima sjajan bilans u Devis kupu. Isto važi i za Džejmsa (Blejka), koji je dobio mnogo važnih mečeva za Ameriku. Nas četvorica smo osvojili ovo takmičenje u 2007. i praktično smo nepobedivi kada smo zajedno“, rekla su braća Brajan.

Selektor Srbije Bogdan Obradović izjavio je da se kalkulacije sa sastavom za meč podrazumevaju.

Mekinro jeste pozvao Kverija i Iznera, ali on i dalje ima pravo da promeni tu odluku i ubaci druge tenisere na spisak za meč sa nama. Moguće je i da je ovo konačna lista, ali isto tako je moguće da su u toku neki pregovori sa Rodikom ili Blejkom, o čemu javnost malo zna. Mada, zvanično, Rodik je rekao Novaku da neće doći u Beograd, dok je i Blejk najavio nešto slično“, objasnio je Obradović.

Meč Srbije i SAD biće odigran od petog do sedmog marta u „Beogradskoj areni“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: