CR kažnjen sa dva meča neigranja

Fudbalski savez Španije kaznio je prvotimca madridskog Reala Kristijana Ronalda sa dve utakmice neigranja jer je polomio nos fudbaleru Malage Patriku Mtiligi.

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2010.

19:10

Default images

U saopštenju Saveza dodaje se da je Ronaldo kažnjen i novčano sa 600 evra zbog opasne igre. ’Kraljevski klub’ je iz istog razloga kažnjen sa 180 evra. Ronaldo će zbog suspenzije propustiti prvenstvene duele sa Deportivom iz La Korunje i Espanjolom.

Real je pobedio Malagu sa 2:0 golovima Ronalda. Portugalac je isključen u 70. minutu, jer je laktom udario odbrambenog igrača Malage, a Mtiliga će zbog povrede pauzirati tri nedelje.

Nakon utakmice Ronaldo je ocenio da je neopravdano dobio crveni karton. To je drugo isključenje Ronalda od kada je letos došao u Real. U decembru je dobio crveni karton jer je na utakmici protiv Almerije namerno šutnuo protivničkog igrača.



Ekipa Reala zaostaje pet bodova za liderom španske Primere Barselonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: