Dragićević pregovara sa Zvezdom

Menadžer Tadije Dragićevića poslao je Crvenoj zvezdi ponudu pošto je kapiten 'crveno-belih' postao slobodan igrač.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2010.

12:30

Default images

Registraciona komisija Košarkaškog saveza Srbije presudila je u korist igrača koji je prošlog meseca podneo zahtev za raskidom ugovora zbog neisplaćenih zarada. Dragićevićev menadžer sa ljudima iz beogradskog kluba ima sedam dana za dogovor koji bi košarkaša zadržao na Malom Kalemegdanu.

Kako piše Sportski žurnal Dragićević je spreman na smanjenje plate i oproštaj duga iz sezone 2008/09.

"Imajući u vidu želju igrača, ali i moju, da Tadija završi sezonu u Zvezdi, sastao sam se sa gospodinom Milanom Opačićem i tom prilikom mu dao izuzetno korektan predlog za nastavak saradnje. Nisam u mogućnosti da iznosim detalje, ali očekujem da klub odgovori u narednih nekoliko dana i da na obostrano zadovoljstvo postignemo dogovor", rekao je Dragićevićev menadžer Miodrag Ražnatović za Sportski žurnal.

Ako se dve strane ne dogovore u roku od sedam dana, odluka o raskidu postaće pravosnažna.

Dragićević je, tvrdi Sportski žurnal, ponuđen Panatinaikosu, kao kratkoročna zamena za povređenog Kostasa Carcarisa, koji neće moći da nastupi u Top 16 fazi Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: