Maradoni istekla suspenzija

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Armando Maradona vratio se na tu funkciju posle dvomesečne suspenzije.

Izvor: B92

Petak, 15.01.2010.

14:25

Default images

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) suspendovala je Maradona u oktobru prošle godine, posle pobede nad Urugvajem (1:0), kojom je Argentina izborila direktan plasman na SP. Selektor Argentine tada je izvređao novinare, koji su kritikovali njegov način rada, smatrajući da sa njim na čelu reprezentacija te zemlje teško može da se plasira na Mondijal.

Maradona će za vikend, zajedno sa čelnicima nacionalne fudbalske federacije, otputovati za Južnu Afriku kako bi obišao bazu u Pretoriji u kojoj će biti smeštena reprezentacija Argentine za vreme Mondijala.

Tokom perioda suspenzije Maradona je propustio žreb za SP, održan u Kejptaunu, kojim je odlučeno da selekcija Argentine igra u B grupi, sa ekipama Južne Koreje, Nigerije i Grčke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: