PL: Stouk dobio Fulam - 3:2

Fudbaleri Stouk Sitija savladali su Fulam sa 3:2 u zaostalom meču Premijer lige i tako su prekinuli niz od šest mečeva bez pobede.

Izvor: B92

Utorak, 05.01.2010.

23:22

Default images

Domaći su posle prvog poluvremena imali tri gola prednosti zahvaljujući Tunčaju, Fajeu i Sidibeu, Fulam je smanjio preko Dafa i Dempsija, ali nije imao snage za potpuni povratak u meč. Stouk je sada deseti na tabeli sa 24 boda, a Fulam je mesto iznad sa 27. Prvi je Čelsi sa 45, Mančester Junajted ima 43, a Arsenal 41 i meč manje.

Na terenu Britanija stadiona, u vrlo teškim uslovima zbog snega, Stouk je poveo pogotkom Šanlija Tunčaja u 12. minutu posle kornera i asistencije Huta, a prednost je duplirao Abdulaje Faje nakon centaršuta Eteringtona.

Na 3:0 povisio je Mamadu Sidibe u 37. minutu i tako postigao gol u svom 150. nastupu za Stouk.

U 61. minutu Dejmijen Daf postiže gol nakon rikošeta koji je prevario Simonsena, a u 85. minutu Klint Dempsi je sa 30-ak metara pogodio gol i smanjio na 3:2. Do kraja su domaći odoleli i ipak došli do šeste ligaške pobede.

U sredu na Emirejtsu Arsenal igra zaostali meč sa Boltonom i ako trijumfuje približiće se Čelsiju na bod zaostatka i prestići Mančester Junajted na drugoj poziciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: