Sančes očajan zbog nevolja sa srcem

Fudbaler Sevilje Serhio Sančes rekao je da je skrhan i očajan zbog toga što ima problema sa srcem.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 05.01.2010.

19:03

Default images

Sančes je lokalnim medijima rekao da mora da misli pozitivno i da će se podvrgnuti dodatnim testovima kako bi se utvrdilo da li i dalje može da igra fudbal. Sevilja je prvog januara saopštila da je lekarskim testovima utvrđeno da 23-godišnji fudbaler ima problema sa srcem, koji zahtevaju potpuno fizičko mirovanje. Sančes je posetio svoje saigrače u hotelu u Barseloni, uoči utakmice u Kupu kralja protiv Barselone.

Fudbaler Sevilje Antonio Puerta se 2007. godine srušio na travu tokom prvenstvene utakmice, a tri dana kasnije je umro od srčanog udara, u 22. godini.

Kapiten Espanjola Danijel Harke umro je prošle godine zbog problema sa srcem u hotelu u Italiji, uoči prijateljske utakmice sa Bolonjom.Imao je 26 godina.

Predsednik Sevilje Hose Marija del Nido rekao je da će klub potražiti zamenu ako Sančes više ne bude mogao da igra fudbal.

Sančes je prošao omladinsku školu Espanjola, a profesionalu karijeru počeo je u "B" timu Espanjola. Član prvog tima ekipe iz Barselone bio je četiri godine, a za to vreme igrao je na pozajmici u "B" timovima Real Madrida i Rasinga iz Santandera.

Prošle godine je prešao u Sevilju za 5,7 miliona evra i za taj klub odigrao je 11 utakmica u svim takmičenjima. Odigrao je 26 utakmica za mlađe selekcije Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: