Srđan Baljak se seli u Duizburg?

Nekadašnji fudbaler Partizana i Budućnosti iz Banatskog dvora i do ove zime igrač bundesligaša Majnca Srđan Baljak seli se u Duizburg.

Izvor: B92

Utorak, 05.01.2010.

18:05

Default images

Nemački mediji objavili su da je Majnc angažovao mladog Fabijana Gecea iz Borusije iz Dortmunda a da je posle toga Baljak iz španskog letovališta Kosta Maljena gde s epripremaju fudbaleri Majnca otputovao u turski Belek gde je na pripremama ekipa MSV Duizburga. Očekuje se da Baljak potpiše dovipogoišnji ugovor.

U sezonama 2007/08 i 2008/09 Baljak je za Majnc u drugoj Bundesligi odigrao 54 utakmice i postigao 17 golova ali je prethodne jeseni u eliti nastupio samo četiri puta.

"Obećali smo Srđanu da mu nećemo praviti probleme ako pronađe klub u kojem će imati više prostora i prilike da igra," rekao je sportski direktor Majnca Kristijan Hajdel.

Duizburg je posle polovine utakmica u ovoj sezoni na petom mestu 'Cvajte' sa dva boda manje od trećeplasirane Arminije iz Bilefelda.

Cilj 'Zebri' je povratak u elitni rang takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: