Sejdu Dumbija od leta u CSKA

Fudbaler Jang Bojsa Sejdu Dumbija potpisaće na leto poetogodišnji ugovor sa moskovskim CSKA, saopštio je švajcarski klub.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 04.01.2010.

16:44

Default images

Dumbija će u julu potpisati petogodišnji ugovor sa ruskim klubom, navodi se na sajtu Jang Bojsa. Detalji transfera nisu objavljeni. Internacionalac Obale Slonovače rekao je da "fantastično vreme" provedeno u švajcarskom klubu želi da kruniše osvajanjem šampionske titule.

Jang Bojs zauzima prvo mesto na tabeli sa 41 bodom i posle 18 kola ima sedam bodova više od drugoplasiranog Bazela. Dumbija je na 13 utakmica postigao 16 golova.

Očekuje se da će 22-godišnji napadač biti u sastavu nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Reprezentacija Obale Slonovače će se na Mundijalu takmičiti u Grupi G zajedno sa Brazilom, Portugalom i Severnom Korejom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: