Troicki u drugom kolu u Dohi

Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Dohi, glavnom gradu Katara. On je pobedio Španca Himeno-Travera rezultatom 6:1, 7:5.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.01.2010.

14:45

Default images

Meč je trajao 55 minuta a Troicki je posle ubedljivo dobijenog prvog seta u drugom dozvolio protivniku da se vrati u meč i stekne dva gema prednosti. Ipak, na kraju je Troicki stigao do pobede i prilike da u drugom kolu igra sa Belgijancem Olivijeom Rohusom, koji je dobio Abdula Hađija iz Katara sa 6:1, 6:0.

Troicki je na meču ostvario ukupno 10 as udaraca, napravivši ukupno četiri brejka iz sedam pokušaja, dok je Špancu samo jednom dozvolio da mu oduzme servis.

Troicki će se u drugom kolu sastati sa Rohusom. Sa Belgijancem se Troicki sastao tri puta i ostvario je dve pobede, na turniru u Beogradu i na Mastersu u Parizu.

'Katar Mobil Ekson Open' igra se za nagradni fond od 1.024.000 dolara, a pobednik će osvojiti 185.850 dolara i 250 ATP bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: