Mecelder želi da ostane u Realu

Defanzivac Reala Kristof Mecelder izjavio je da želi da ostane u klubu do kraja ugovora, čak iako ga to bude koštalo gubitka mesta u reprezentaciji Nemačke.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 29.12.2009.

16:14

Default images

Mecelder je u Real došao u leto 2007. godine, a do sada je za španski klub odigrao samo 30 utakmica. Ugovor sa Realom ističe mu u junu sledeće godine, a rekao je da ne očekuje od uprave da produže saradnju.

"Čini mi se da se ne uklapam u viziju igre koju ima trener (Manuel) Pelegrini. Takođe, ne verujem da će bilo koji tim u januru platiti obeštećenje za igrača koji će na leto biti slobodan", izjavio je dvadesetdevetogodišnji Mecelder.

Mecelder je za reprezentaciju Nemačku do sada odigrao 47 utakmica, ali je poslednji nastup za "pancere" zabeležio na Evropskom prvenstvu prošle godine u Austriji i Švajcarskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: