B92 predstavlja: Lav Fantasy fudbal

B92 i kompanija Carlsberg Srbija poklanjaju vam novu, sasvim posebnu fantasy igricu, koja prati učinak srpskih fudbalera širom sveta.

Izvor: B92

Utorak, 29.12.2009.

15:00

Default images

Krilatica „Pomozite Radomiru Antiću“ najbolje opisuje temu igre Lav fantasy fudbal – pratićemo iz utakmice u utakmicu nastupe preko 300 srpskih fudbalera koji nastupaju za domaće i inostrane klubove, čime ćemo na neki način predstavljati skauting za stručni štab našeg nacionalnog tima, koji se sprema da na jugu Afrike ostvari uspešan rezultat.

Pratićemo mečeve sa svih meridijana, od Koreje do Brazila, od Norveške do Izraela, od Premijer lige do Superlige Srbije.

Prvo kolo igre je zakazano za peti januar, a kraj igre za ponedeljak, 24. maj 2010. godine (dva dana posle završetka Lige šampiona), kada se završava produženo devetnaesto kolo. Boduju se sve zvanične utakmice koje se igraju u međuvremenu, prvenstvo, kup i dueli reprezentacije Srbije.

Upoznajte se sa detaljima o igri, pročitajte pravila, i igrajte se sa nama.

Prijavljivanje ekipa počinje u sredu, 30. decembra, tokom večeri. Istek roka za prijavljivanje tima za prvo kolo je u utorak, 5. januara, u 5.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: