FK CZ:Predstavljeni Mikić i Jeremić

FK Crvena zvezda predstavio u utorak još dva pojačanja: Milana Jeremića i Nikolu Mikića,sada već bivše fudbalere Zemuna i Napretka.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Utorak, 29.12.2009.

14:54

Default images

Poslednja pojačanja "crveno-belih" u 2009.godini potpisala su ugovore na 3 i po godine.

Mladi Milan Jeremić vraća se u "svoj" klub:

"Za mene je Crvena zvezda i prva i druga kuća. Glupo je da pričam koliko sam srećan i šta mi znači ovaj ugovor", izjavio je Milan Jeremić.

Sportski direktor Ivan Adžić je izrazio je očekivanja da će Vladimir Petrović na proleće imati kvalitetniju ekipu s obzirom na pojačanja koja su dovedena u decembru:

" Jeremić je igrač koga odlično poznajemo i čiji će kvalitet na levoj strani terena doneti mnogo Zvezdi. Mislim da je to pozicija na kojoj smo deficitarni. Uz to čeka nas proleće u ritmu subota-sreda i jasno je da nam treba veliki izbor igrača".

Milan Jeremić je rođen 22.09.1988 godine i u karijeri je igrao za Obilić, Crvenu zvezdu, Benfiku i Zemun.

Dolazak Nikole Mikića predstavlja iznenađenje, jer je bio već "viđen" u taboru velikog rivala:

"Napredak je pregovarao sa nekoliko klubova iz zemlje i inostranstva, ali kad se javila Zvezda, Binić i ostali su ispoštovali moju želju i hvala im zbog toga. Veliki sam navijač Zvezde i srećan sam što ću imati priliku da igram pred najboljim navijačima na svetu", izjavio je na predstavljanju Mikić.

Ivan Adžić je potvrdio da Crvena zvezda jedinu konkretnu ponudu ima za Pavla Ninkova. "Istina je da imamo ponudu za Ninkova, ali ništa nije definitivno i sigurno. On jedini može da ide, dok svi ostali ostaju na Marakani, ne računajući naravno igrače koji nisu bili standardni jesenas", rekao je Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: