Fabregas ne želi da ide iz Engleske

Fudbaler Arsenala Sesk Fabregas ublažio je nagađanja da želi da napusti Premijer ligu, u kojoj trenutno ne igra zbog povrede tetive.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 29.12.2009.

13:10

Default images

On je rekao da se koncentriše na oporavak, a ne na stalna pisanja španskih medija koji ga povezuju sa prelaskom u redove evropskog šampiona Barselone ili Real Madrida. "Srećan sam u Arsenalu", rekao je Fabregas, koji sada ima 22 godine, a u klubu redovno igra od svoje 16.

Španski reprezentativac povredio se u nedelju u utakmici protiv Aston Vile. Arsenal je pobedio sa 3:0, a Fabregas se povredio kada je postigao drugi gol.

Arsenal, koji nije osvojio nijedan trofej u Premijer ligi poslednjih godina, trenutno je treći na tabeli, sa sedam bodova manje od lidera Čelsija, ali i dve utakmice manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: