B92: Mikić u Zvezdi

Desni bek kruševačkog Napretka Nikola Mikić novo je pojačanje FK Crvena zvezda.

Izvor: B92

Utorak, 29.12.2009.

11:09

Default images

Tokom jučerašnjeg dana predsednik i sportski direktor Crvene zvezde Vladan Lukić i Ivan Adžić postigli su dogovor sa Napretkom i ugovorili transfer Mikića među „crveno-bele“.

Interesantno je da je Mikić trebalo da bude drugo pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku, pošto su prethodno „crno-beli“ dogovorili sve detalje, ali je došlo do velikog preokreta. Tokom prethodnih dana i beogradski mediji, na listu "sigurnih" pojačanja crno-belih ubrajali su defanzivca kruševačkog tima.

Mikić je karijeru počeo u Kraljevu, odakle su i aktuelni prvotimci Crvene zvezde Vladimir Bogdanović i Dejan Lekić.

Zajedno sa Mikićem Crvena zvezda će u utorak predstaviti i ofanzivnog veznog igrača Milana Jeremića koji stiže iz Zemuna. Crveno-beli bi trebalo da u narednih nekoliko dana predstave još jedno ili dva pojačanja, čime će za crveno-bele biti završen zimski prelazni rok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: