KLS protiv Republike Srpske u Foči

Tradicionalna revijalna utakmica selekcije Košarkaške lige Srbije (KLS) i reprezentacije Republike Srpske biće u ponedeljak odigrana u Foči od 17 časova.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Nedelja, 27.12.2009.

23:03

Default images

Kako je objavljeno na sajtu KLS, trener reprezentacije KLS Marko Ičelić (OKK Beograd) i njegov pomoćnik Zoran Bajin (Proleter Naftagas) odredili su 16 igrača, koji će igrati u Hercegovini. U poluvremenu revijalne utakmice u Foči biće održano takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanju.

Košarkašku ligu Srbije predstavljaće: Đorše Tresač (Borac Čačak), Dragan Kruščić, Dragan Mitrović (OKK Beograd), Slaven Čupković, Aleksandar Radulović (Mašinac Kraljevo), Nemanja Dašić (Sloga Kraljevo), Dejan Đokić, Dragan Bjelica (Tamiš Petrohemija Pančevo), Miljan Rakić, Maksim Kovačević (Novi Sad), Saša Topčov, Filip Vukosavljević, Vid Žarković (Proleter Naftagas Zrenjanin), Marko Pužić (Napredak Kruševac), Goran Martinić (Vojvodina Srbijagas Novi Sad) i Nemanja Arnautović (Mega Vizura Beograd).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: