Robi Kin ostaje kapiten Totenhema

Napadač Totenhema, irski reprezentativac, Robi Kin ostaće kapiten londonske ekipe iako je, i pored protivljenja trenera, prisustvovao božićnoj žurci u Dablinu.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 21.12.2009.

21:56

Default images

Fudbaleri Totenhema su prošle nedelje organizovali tajnu žurku u Dablinu, četiri dana pre utakmice sa Vulverhemptonom koju je Totenhem izgubio sa 1:0. Britanski mediji su naveli da je upravo Kin bio organizator žurke i da je predložio saigračima da slažu trenera da će slobodan dan iskoristiti za igranje golfa.

16 fudbalera Totenhema otputovalo je u Dablin, iako ih je nekoliko dana pre toga Rednap upozorio da to ne čine.

Rednap je na treningu prijateljski razgovarao sa fudbalerima i dogovoreno je da svi koji su putovali u Dablin uplate neodređenu sumu novca u humanitarne svrhe.

Mediji prenose da bi uprava kluba mogla da kazni fudbalere sa ukupno milion funti.

U razgovoru sa igračima Rednap je poručio da ostanu koncentrisani na igru i da pokušaju da se domognu jednog od prva četiri mesta u Premijer ligi, koje sledeće godine vodi u Ligu šampiona.

U poslednje dve utakmice koje su odigrali u Premijer ligi, fudbaleri Totenhema su savladali Mančester siti i Blekburn. Na tim utakmicama Robi Kin je bio na klupi i nije ulazio u igru, dok je kapitensku traku nosi odbrambeni igrač Majkl Dovson.

Dovson, koji čini odbrambenu liniju Totenhema, je posebno pohvalio golman londonskog tima Gomes.

"Oni su neverovatni. Svojom sigurnom igrom u odbrani pružaju mi samopouzdanje. Majkl Dovson je neverovatan fudbaler, Benoa (Asou-Ekoto) levo, Čarli (Vedran Ćorluka) desno, i on i Basong u sredini čini sjajnu odbrambenu liniju", izjavio Gomes.

Totenhem je u subotu pobedio Blekburn sa 2:0 i nalazi se na petom mestu na tabeli sa 33 boda, dva manje od četvrtoplasirane Aston Vile.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: