Milijaš za B92: „Vulvsi-pravi klub“

Dobre partije od dolaska u Premijer ligu Engleske srpski reprezentativac Nenad Milijaš je po drugi put ove sezone krunisao golom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.12.2009.

19:48

Default images

Milijaš ističe da mu mnogo znači to da su njegove dobre igre doprinele dobrim rezultatima Vulvsa u periodu sezone kada ima najviše utakmica. „Znači jako puno da kad ja igram i ekipa igra dobro i beleži dobre rezultate u možda nekom periodu koji je najvažniji za klub, kad se lomi da li ćemo ostati u ligi ili ćemo ispasti“, rekao je Milijaš.

Vulverhempton je proteklog vikenda pobedio Barnli, a Milijaš, koji je načeo mrežu gostujuće ekipe, u razgovoru za B92 otkriva koliko ekipi znači njegova dobra igra, da mu je žao što je propustio duel sa Mančester Junajtedom, i kako se oseća jer ga mnogi ljubitelji fantazi fudbala biraju za igrača u svom timu...

Opširan intervju sa Nenadom Milijašem možete da pročitate u našoj rubrici ’Intervjui’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: