Pelegrini: "Lion težak rival"

Real Madrid i Lion sastaju se u osmini finala Lige šampiona, a trener ’kraljevskog’ kluba Manuel Pelegrini poštuje protivnika.

Izvor: B92

Petak, 18.12.2009.

21:49

Default images

U sezonama 2005/2006. i 2006/2007. Lion je iz četiri meča dva put dobio Real, uz dva remija. „Lion predstavlja teškog rivala, kao i svi ostali koje smo mogli da izvučemo. Međusobni dueli su naravno važni i treba ih uzeti u obzir, ali nisu odlučujući faktor. Lion je bio šampion mnogo godina u Francuskoj, a igrali su dobro i u Ligi šampiona“, rekao je Pelegrini.

Napadač Reala Gonsalo Iguain nada se prolazu među osam najboljih ekipa Evrope.

„Lion je protivnik za poštovanje, ali možemo da ih prođemo. Već smo igrali sa Olimpik Marsejom (obe pobede) i znamo kakva opasnost francuski timovi mogu da budu. Ipak, igramo drugi meč kod kuće i nadam se da će nam to pomoći da prođemo dalje“.

Kris, štoper Liona, bio je zadvoljan rivalom u osmini finala.

„Real je među tri najbolja tima u Evropi, imaju igrače poput Kake, Benzeme i Ronalda. Ipak, oni su dobar žreb jer su napadački tim koji je tek ove sezone izgrađen. Treba imati na umu da smo mogli da izvučemo Barselonu ili Čelsi“.

Prvi meč igra se 16. februara na Žerlanu, a revanš je 10. marta na madridskom Santijago Bernebeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: